HRVATI OTVORILI KARTE Dalić objavio spisak za Nemačku

13:30 | 20-05-2024

Fudbal 0

Dalić otvorio karte.

Zlatko Dalić
EPA

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić saopštio je danas spisak od 26 igrača za predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Hrvatska će pripreme za kontinentalni šampionat početi 26. maja.

- Svesni smo velikih ambicija i očekivanja, ali smo isto tako svesni koliko ima dobrih reprezentacija na EP. Imamo najtežu moguću grupu, biće zaista jako, jako teško. Napravili smo rezultat, koji smo morali, a to je plasman na EP. Sve ostalo je bonus. Svesni smo da nikada nećemo imati brojniju podršku navijača kao na ovom EP. Znam da očekuju mnogo od nas. Nemamo nikakav pritisak, idemo da napravimo što bolji rezultat - rekao je Dalić na konferenciji za medije u Zagrebu.

Na spisku se nalaze: Golmani: Dominik Livaković, Ivica Ivušić, Nediljko Labrović. Odbrana: Domagoj Vida, Josip Juranović, Joško Gvardiol, Borna Sosa, Josip Stanišić, Josip Šutalo, Martin Erlić, Marin Pongračić. Srednji red: Luka Modrić, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović, Mario Pašalić, Nikola Vlašić, Lovro Majer, Luka Ivanušec, Luka Sučić, Martin Baturina. Napad: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Bruno Petković, Marko Pjaca, Ante Budimir i Marko Pašalić.

Hrvatska će na EP igrati u grupi B sa Italijom, Španijom i Albanijom, a Evropsko prvenstvo će biti održano od 14. juna do 14. jula u Nemačkoj.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading