S PONOSOM MOGU REĆI SINU... Dirljiva poruka Aleksandra Dragovića

19:45 | 24-05-2024

Fudbal 0

Kapiten napušta crveno-bele

Aleksandar Dragović
Marko Metlaš

Aleksandar Dragović ovog leta napustiće Crvenu zvezdu, posle tri sezone provedene na "Marakani".

Iskusni defanzivac, koji je za kratko vreme postao miljenik navijača, pa potom i kapiten, na najbolji način oprostiće se od crveno-belih sa još jednom osvojenom duplom krunom. 

Dragović je danas čelnicima kluba saopštio da napušta Ljutice Bogdana i da se vraća u Austriju iz Beča, njegov matični klub, a sada je odlučio i da se obrati navijačima.

On je na svom Instagram profilu objavio veoma dirljivu poruku. n

- Pre svsega, hteo bih da se zahvalim klubu za divnu saradnju u protekle tri godine. Zvezda je oduvek moj san. I hvala upravi za ostvarenje istog. Malo je reći da su mi ove godine donele radost. Jedna i najveća radost je što mom sinu s ponosom mogu reći da mu je otac igrao za Crvenu zvezdu. Zvezda uvek ostaje u mom srcu. Ostaje mi još jedna želja, a to je da "Marakana" sutra bude puna i da ceo Beograd čuje ko su delije. Vaš Drago - napisao je Dragović na Instagramu. 

Sjajni štoper je na "Marakanu" stigao 2021. godine iz Bajer Leverkuzena kao slobodan igrač. On je tokom prethodne tri sezone u crveno-bečlom dresu odigrao 135 utakmica i postigao sedam golova uz tri asistencije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading