POSLE DRAGOVIĆA I MILUNOVIĆA ODLAZI JOŠ JEDAN SIMBOL Osvojio 10 trofeja i napušta Marakanu

15:26 | 25-05-2024

Fudbal 0

Rezervni čuvar mreže Crvene zvezde napušta klub.

Zoran Popović
Foto: ATA Images

Veoma emotivno će večeras od 19 časova biti na Marakani. Ne toliko zbog toga što Crvena zvezda slavi titulu već zbog toga što će trojica prvotimaca da se oproste od voljenog kluba.

Posle Aleksandra Dragovića i Nemanje Milunovića, šampion Srbije je najavio i oproštaj Zorana Popovića.

Bez dileme jednog od najboljih rezervnih golmana u istoriji Srbije, heroja one velike pobede Zvezde protiv Ludogoreca u Ligi Evrope.

- Na proslavi 35. titule od Crvene zvezde će se oprostiti i iskusni čuvar mreže - Zoran Popović. Prekaljeni golman je sinonim za pouzdanost, uspehe i trofeje. Bio je deo najvećih podviga koje je naš klub ostvario u 21. veku, a na utakmicama na kojim je stajao na golu Crvene zvezde, uvek je pružao maksimum - piše u saopštenju Zvezde i dodaje se:

- Navijači našeg kluba se sa ponosom sećaju grandioznih bravura, kako na prijateljskim duelima, tako i na zvaničnim mečevima, kao što je duel u Ligi Evrope, kada je ostao nesavladan i zajedno sa saigračima izborio pobedu protiv Ludogoreca. Van terena uvek miran i povučen, a na treninzima i u svlačionici oličenje profesionalizma i autoriteta. Zoran Popović je sa Crvenom zvezdom osvojio 10 trofeja i jedan je od igrača sa najviše odličja u istoriji kluba - stoji u poruci crveno-belih.

Zaista sve "delije" čeka veoma emotivno veče večeras.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading