ZA OVO SMO ŽIVELI Vladan Milojević blista posle sjajne sezone Crvene zvezde

21:22 | 25-05-2024

Fudbal 0

Fešta na "Marakani"

Milojević
Marko Metlaš

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom terenu Čukarički sa 4:1 u poslednjem kolu MozzartBet Superlige Srbije i tako u velikom stilu završili sezonu u kojoj su osvojili četvrtu uzastopnu duplu krunu.

Nakon meča je izjavu za TV Arena sport dao i Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, koji je izneo prve utiske nakon trijumfa i proslave duple krune.

- Ponos i sreća, živeli smo za ovo, radili i trenirali. Zasluženo smo osvojili titulu, imali smo dobre ekipe za protivnike, ali smo imali dobar nivo igre i rezultat. Uvek je lepo kada osvojite oba trofeja. Zahvalio bih se publici i navijačima, sve ovo ne bi imalo smisla bez njih - rekao je Milojević.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Istakao je da je njegov tim uvek samo sebe gledao.

- Nema, ja sam rekao i kada sam došao da hoću da Zvezda zna da uvek u meni ima čoveka koji je tu kada je potrebno. Rekao sam igračima da ne razmišljam o tabeli. Ako hoćemo da budemo prvi, moramo sve da pobedimo i da gledamo samo sebe.

Za kraj, pričao je i oproštaju Dragovića, Milunovića i Popovića.

- Ja se uvek vezujem za ljude, ali takva nam je profesija. Mnogo toga su dali klubu, mladi imaju puno toga da nauče i shvate od njih. Želim im puno sreće i zdravlja, njima i njihovim porodicama i da im Zvezda uvek bude u srcu, što znam i da hoće - zaključio je Dragović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

Komentari(0)

Loading