NIKOLIĆ PODIGAO BURU U HUMSKOJ: Partizan nije autobuska stanica, neprihvatljivo je kako igramo

07:49 | 26-05-2024

Fudbal 0

Napadač Partizana emotivno secirao sve probleme crno-belih.

Nemanja Nikolić
Foto: ATA Images

Da je najbolji napadač kojeg je Partizan imao u poslednje vreme. Definitivno nije. Ali, da je neko ko itekako oseća klub, koji se ne libi da kaže gde je i šta problem. Definitivno jeste.

Nemanja Nikolić, od milošte "Taki", je odmah posle utakmice sa kragujevačkim Radničkim sumirao sumornu sezonu Partizana i jasno i glasno poručio šta - ne valja.

- Imali smo probleme užasne. Počev od mene, do svih ostalih aktera, osim golmana. Bez obzira što primamo dosta golova, nije samo odbrana kriva. Da se ne lažemo, jer odbrana počinje od napada. Primili smo 50 i nešto golova, sa Evropom. Uf, ne pamtim kada je to poslednji put bilo...

Previše pitanja mu nije ni bilo potrebno postavljati. 

- Jesmo dali dosta golova, ali to znači da mi u napadu nismo vodili mnogo računa o odbrani. Izvinjavam se momcima u odbrani, kao i golmanu za celu sezonu. Izvinjavam se u svoje ime, a da li će ovo neko drugačije shvatiti, ni ne zanima me. U pojedinim situacijama odnos prema igri je neprihvatljiv.

Nemanja Nikolić Foto: ATA Images
 

Vidna je bila Nikolićeva emocija, posebno izražena na odnos stranaca (Saldanja, Zahid, Kalulu) prema crno-belom dresu i odlazak na odmor pre kraja sezone.

- Svašta bih rekao, suzdržavam se. Imao sam velike ambicije pred početak sezone, rekao sam tada da imam pravo da se nadam, bez obzira što su nas svi unapred otpisali. Neshvatljiv pad i sve posle derbija 2:2, posle Kruševca... Bez obzira da li je bio penal ili nije, morali smo utakmicu da rešimo i u prvom poluvremenu, bez obzira da li je Radaković napravio previd ili ne... Ako to nismo dobili, onda u Lučanima sijaset šansi. Pojedini igrači bi trebalo da se zapitaju neke stvari, Partizan nije autobuska stanica da neko dođe i prođe. Mi ćemo ostati, bar se nadam da hoćemo, bar dobar deo domaćih. Mi ovde ostajemo i na našim plećima biće kritike i sve. Kao jedan od najstarijih ponavljam neki igrači da se zapitaju dobro. I na sebe mislim, zbog nekih situacija i utakmica kako sam odigrao. Uvek sam nesrećan, ni sada nisam srećan bez obzira što smo stigli rezultat. Možda je trebalo oni da jure rezultat, jer mi smo ipak Partizan.

Veruje Nikolić da je vreme za korenite promene u Partizanu.

- Treba dosta stvari da se promeni, verovatno i hoće prema navodima raznih medija i čitamo svuda po internetu. Sada, ko je tu da se menja, nije na meni da sudim, niti je na meni da donosim odluke. Zadržaću za sebe šta tu treba da se promeni i šta treba da se menja. Možda ja treba da se promenim, otkud znam. Igrao sam u napadu, postigao šest golova uz osam asistencija. Ali, s obzirom na minutažu koju sam imao rekao bih da sam uradio dobar posao. Moram to da kažem.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading