KAKAV VELEOBRT Ipak ništa od novog ugovora za Piksija?!

10:51 | 26-05-2024

Fudbal 1

Selektor Srbije na "tankom ledu".

ata
ATA Images

Iako je bila objavljena informacija da će selektor Srbije Dragan Stojković Piksi uskoro potpisati novi ugovor došlo je do ogromnog veleobrta!

Naime, prema informacijama Sport kluba, još uvek selektor "orlova" nije dobio konačan predlog za nastavak saradnje.

Zvanično je Piksi trebalo da potpiše ugovor koji bi trajao do 2026. godine, sa jednom klauzulom. Da u slučaju da ne izbori osminu finala na Evropskom prvenstvu može da bude smenjen bez centa obeštećenja!

Sa druge strane, Stojković insistira na tome da u slučaju raskida saradnje dobije nadoknadu u iznosu od čak 1.000.000 evra!

I to je ozbiljan kamen spoticanja. Nije tajna da bi pojedini voleli da vide Piksiju leđa, kao i oni koji agituju za ostanak aktuelnog selektora.

Kako će se Izvršni odbor FSS-a sastati sutra i raspravljati oko novog ugovora za selektora, trebalo bi da bude poznato da li će "orlovi" i posle Nemačke nastaviti sa novim selektorom ili - ne.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(1)

Loading
Milos

26.05.2024 12:52

Sto je ovaj pametan, namerno napravi da dode do raskida ugovora i mazne 1.000.000. eura, pa ko je lud da pravi ugovot sa ovakvim tipom, on je davno pokazao da ga samo ineresuje novac a ne uspeh reprezentacije. Daj te nam trenera koji ce da vodi tim iz ljubavi prema svojoj otadzbini i koji ce ako dode do raskida otici kao covek bez obestecenja. Ko to jos neuspeh i nesposobnost nagraduje sa 1.000.000. eura.