NAĐOVA JASNA PORUKA Trener Partizana nezadovoljan selekcijom igrača, a posebno sa JEDNIM

13:46 | 27-05-2024

Fudbal 0

Nađ se otvorio u razgovoru sa novinarima.

Nađ
Marko Metlaš

Na sada već tradicionalnom druženju sa novinarima, trener Partizana Albert Nađ je govorio o mnogim temama. Posebno je otkrio da nije zadovoljan selekcijom igrača.

- Navijači jesu razočarani rezultatima. Uvek sam govorio da zadovoljstvo ili nezadovoljstvo imaju pravo da ispolje. Ja, kao navijač, vidim da ima igrača koji mogu da nam pomognu. Radiš sa onim što imaš, ne možeš da biraš sa kim radiš, iako uvek težiš boljem. Doveli smo više od 15 igrača, a nismo postigli odogvarjaući rezultat. Možda smo pogrešili u selekciji, možda jesu dobri, ali nisu dovoljno dobri za Partizan. Neki nisu zadovoljili.

Posebno je Nađ nezadovoljan činjenicom da Ksander Severina ne može da adekvatno odgovori zadacima u odbrani.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Severina nije igrač koji može u dva pravca. Može da probija "jedan na jedan", a nije koristio. Mora da se analizira zašto. Mogao je da ugrožava protivnike protiv jačih ekipa kao što su TSC ili Crvena zvezda, ali nije pokazivao. Definitivno ima kvalitet, ali da li je to način rada ili nije profil igrača kakav smo mislili da jeste. 

Analizirao je trener Partizana činjenicu da je klub mnogo izgubio odlaskom Kristijana Belića na defanzivnoj stabilnosti.

- Neću da kažem da je njegov odlazak u AZ odmogao, ali je imao energiju kakva nam je nedostajala od početka 2024. Iako su ga mnogi deklarisali kao grubog igrača, nikad Belić nije išao namerno na protivnika. Tako se igra u Nemačkoj, Engleskoj, a vidim da ga poštuju u Holandiji. Bez njega je naša ekipa bila mlitava, gubili smo dosta duela i ispalo je da je odbrana bila kriva za loše rezultate. Ne, odbrana počinje od napadača, a vezisti su srce ekipe. Ako mi napred sve rešimo, momci pozadi nemaju razloga da intervenišu. Dovoljno je nas deset da ne dođemo u situaciju da nas golman spasava. To nam je falilo, kao i igra iza lopte, lako su nam protivnici dolazili u šanse - podvukao je Nađ.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading