PIKSI OTKRIO VAŽNU STVAR ZA SRBIJU Evo kada će saopštiti spisak za EURO u Nemačkoj

19:45 | 27-05-2024

Fudbal 0

Selektor Srbije otkrio važne stvari pred početak Evropskog prvenstva u fudbalu

Dragan Stojković Piksi
Alo/ Marko Metlaš

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi, gostovao je na RTS-u i otkrio jednu važnu stvar pred početak Evropskog prvenstva u fudbalu koje se održava u Nemačkoj. 

Naime, on je otkrio da će konačan spisak putnika za EURO u Nemačkoj objaviti u utorak (26 fudbalera), a onda je govorio i o situaciji oko golmana Rome Mileta Svilara. 

- U utorak u devet sati na našem zvaničnom sajtu FSS objavićemo spisak 26 imena koja će nas predstavljati u Nemačkoj. Pripreme počinju već sutra, imaću 16 igrača na okupu u Staroj Pazovi. Trening će biti u 17 časova. Vidim veliku motivaciju i pristup nego pre dve godine. Što je mnogo važno, pre svega zdravstveni bilten. Onaj košmar koji sam imao pre dve godine, ne bih želeo da se ponovi. Igrači su zdravi, pravi i jedva čekaju da dođu. Sam podatak da ću prvog dana imati 16 imena, govori da ćemo spremno dočekati Evropski šampionat - rekao je Stojković. 

SADA JE SVE KONAČNO JASNO Evo kakva je Piksijeva budućnost na klupi Srbije

A što se tiče Svilara kaže: 

- Računamo na Svilara, zašto ne bismo računali na njega? Takođe, Jovanović je bio fantastičan ove sezone, mene to može samo da raduje. Sva četvorica-petorica golmana koje imamo mogu da brane zavezanih očiju, imao bih apsolutno poverenje u svakog. Imamo fantastične golmane, tako se namestilo, zasluženo dobijaju pozive. Ali samo jedan može da brani, nemam nikakav problem bilo koga da stavim", rekao je Stojković na RTS-u. 

Na širem spisku Srbije za Nemačku, među golmanima se nalaze Vanja Milinković Savić, Predrag Rajković, Đorđe Petrović i Aleksandar Jovanović. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading