TUGA DO NEBA Preminuo čuveni fudbaler, bivši saigrač Dejana Savićevića i Predraga Mijatovića

14:49 | 30-05-2024

Fudbal 0

Tužna vest nam stiže iz Austrije.

alo
Alo!/Vladimir Marković

Kako pišu mediji, u 61. godini je preminuo nekadašnji fudbaler, Goran Stanisavljević. Svoje poslednje trenutke je proveo u Austriji gde je i živeo.

Radi se o igraču koji je pokrivao poziciju levog beka, a karijeru je počeo u podgoričkoj Budućnosti gde je delio svlačionicu sa legendama kakvi su Dejan Savićević i Predrag Mijatović. 

TRAGEDIJA U ITALIJI Litvanski košarkaš pronađen mrtav na ulici

S obzirom na to da je deo karijere proveo u Napretku, ovaj klub se oglasio sledećim saopštenjem:

- U Austriji je u 61. godini preminuo naš nekadašnji fudbaler Goran Stanisavljević – Stana. Nosio je Napretkov dres od 1981. do 1986. godine, a karijeru potom nastavio u Budućnosti i do 1990. bio standardni prvotimac jedne od najboljih generacija Podgoričana. Od 1990. pa narednih 10 godina igrao je u Austriji za Klagenfurt, Rid, Austriju Lusteanu, a potom bio i trener u nekoliko austrijskih klubova. Slava mu i hvala za sve utakmice u Napretkovom dresu.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Nejc Pečnik
Fudbal

"MOŽEMO DA POBEDIMO SRBIJU" Bio je miljenik navijača Zvezde, a sada igra tenis, navija za Đokovića i za Sport.alo poručuje: Ako nas "orlovi" potcene, iskoristićemo to

07:00

20 jun, 2024

Fudbal

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nejc Pečnik (38) dobro je upoznat sa dešavanjima kako u Sloveniji, tako i u Srbiji, a u razgovoru za sport.alo, nekadašnji ljubimac navijača crveno-belih, otkrio je šta očekuje od utakmice, gde je prednost Slovenije, a pomenuli smo i njegovu titulu na "Marakani", kao i Novaka Đokovića...

Komentari(0)

Loading