BAJERN PREDSTAVIO KOMPANIJA: Odrastao sam na ulicama Brisela gde morate sve da osvojite

16:55 | 30-05-2024

Fudbal 0

Novi trener Bajerna se predstavio javnosti.

Vinsent Kompani
EPA-EFE/Anna Szilagyi

Novi trener Bajerna Vensan Kompani izjavio je danas da će od fudbalera minhenskog kluba da zahteva da igraju hrabro i agresivno na svim utakmicama, prenose nemački mediji.

Kompani je juče zvanično imenovan za novog trenera Bajerna. On je na klupi minhenskog kluba zamenio Tomasa Tuhela.

- Želim da igramo hrabro i agresivno. Nadam se da će fudbaleri Bajerna tako da igraju od prvog do poslednjeg minuta. Sa moje strane stvari su vrlo jednostavne. Trenerski posao uzima svaki sekund. Odrastao sam na ulicama Brisela, bio sam u akademiji Anderlehta gde od šeste do 20. godine morate sve da osvojite - rekao je Kompani na konferenciji za medije.

On je istakao da je spreman za izazove u Bajernu.

- Želim da učinim ljude boljim. U mojoj prirodi je da vredno radim. Ne želim da imam samo najbolje igrače, želim da imam najbolji tim - rekao je trener Bajerna.

Kompani je istakao da mu je cilj da pobedi na svakoj utakmici.

- Cilj za mene je vrlo jednostavan, trudim da se da pobedim na svakoj utakmici. Finale Lige šampiona 2025. biće odigrano u Minhenu. Međutim, to ništa ne menja, uvek ćemo da imamo najviše ciljeve - istakao je Kompani.

Belgijanac je prošle sezone bio menadžer Barnlija, koji je na kraju ispao iz Premijer lige, a engleski klub će na ime obeštećenja za njega dobiti 10.500.000 evra.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading