MITROVIĆ JE KRALJ ARABIJE Penal drama, crveni kartoni i dupla kruna za Al Hilal

23:32 | 31-05-2024

Fudbal 0

Kruna fantastične sezone za Mitrovića i SMS-a.

epa
EPA-EFE/STRINGER

Sve što fudbal može da pruži videli smo u okršaju Al Hilala i Al Nasra u finalu kupa Saudijske Arabije gde je tim naših Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinkovića Savića slavio posle jedanaesteraca - 6:5 (5:4 na penale)!

Delovalo je da će Al Hilala daleko lakše do trofeja. Naročito zato što je Aleksandar Mitrović doneo prednost ekipi već u sedmom minutu.

I bilo bi tako da nije bilo gluposti kapitena Alija al Buljahija koji je zbog udarca glavom protivnika dobio direktan crveni karton!

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Odmah u narednom napadu je Al Nasr došao do izjednačenja preko Jahije i u 88. minutu je postalo jasno da ćemo gledati produžetke.

A u njima je Al Hilal igrao sa osam igrača u polju pošto je neposredno pred kraj meča i Kalidu Kulibali dobio crveni karton!

Istina, i Al Nasr je imao igrača manje zbog neshvatljivog igranja rukom Davida Osipine koji je morao da napusti teren već u 56. minutu.

U penal seriji je u pravog heroja izrastao Jasin Bunu. Golman Al Hilala je zaustavio šuteve Telješa, Al Hasana i Al Nemera i tako doneo duplu krunu svom timu!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading