SVE JE MOGUĆE Terzić optimista pred finale Lige šampiona

12:04 | 01-06-2024

Fudbal 0

Trener fudbalera Borusije Dortmund Edin Terzić izjavio je pred finale Lige šampiona u kojem će njegova ekipa igrati protiv Real Madrida da je sve moguće i da se njegov tim dobro pripremio.

Edin Terzić
EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF


Borusija večeras protiv Real Madrida igra finale Lige šampiona od 21.00 u Londonu na Vembliju.
Klub iz Dormunda igra za drugu titulu prvaka Evrope u svom trećem finalu.

- Ulazimo u utakmicu sa velikim iščekivanjem i entuzijazmom. Naravno, ne znam šta se dešava u glavama igrača, ali meni ovi momci ulivaju ogromno samopouzdanje. Dobro smo se pripremili i jedva čekamo da utakmica počne - rekao je Terzić na konferenciji za medije.

Real ima rekordnih 14 titula prvaka Evrope, a ove sezone nema poraz u najkvalitetnijem evropskom takmičenju.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Jasno je da važe za favorita, ali nije me briga. Ako igrate sa Realom deset puta biće teško, 34 puta nemoguće, ali ako igrate jedan meč sve je moguće. Ova sezona je verovatno najvažnije poglavlje mog života. Pokazalo se da uvek moraš da ustaneš i pokušaš iznova. Posle svega što je bilo, evo nas u finalu Lige šampiona i igraćemo protiv Real Madrida na Vembliju. Presrećni smo zbog toga - rekao je Terzić.

Borusija je ove sezone već izbacila neke od favorita za trofej, tako da njen trener ima razloga za optimizam.

- Nismo bili favoriti ni protiv Atletiko Madrida, niti protiv Pari Sen Žermena. Bilo bi smelo da govorim o slabostima Reala kao trener Borusije. Ima stvari u njihovoj igri koje manje vole, i u ofanzivi i u defanzivi. Finala se ne igraju, finala se - pobeđuju. I to je naš cilj od ove utakmice. Srećni smo što smo u finalu, ali da bismo držali pehar u našim rukama moraćemo da pobedimo Real Madrid - zaključio je Terzić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Nejc Pečnik
Fudbal

"MOŽEMO DA POBEDIMO SRBIJU" Bio je miljenik navijača Zvezde, a sada igra tenis, navija za Đokovića i za Sport.alo poručuje: Ako nas "orlovi" potcene, iskoristićemo to

07:00

20 jun, 2024

Fudbal

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nejc Pečnik (38) dobro je upoznat sa dešavanjima kako u Sloveniji, tako i u Srbiji, a u razgovoru za sport.alo, nekadašnji ljubimac navijača crveno-belih, otkrio je šta očekuje od utakmice, gde je prednost Slovenije, a pomenuli smo i njegovu titulu na "Marakani", kao i Novaka Đokovića...

Komentari(0)

Loading