SREĆAN ČOVEK Dragan Stojković Piksi ima troje dece i ističe da mu je to najveći uspeh u životu

06:00 | 05-06-2024

Fudbal 0

Snežana je stub porodice

dragan stojkovic

Selektor naše fudbalske reprezentacije Dragan Stojković Piksi već godinama ima stabilan i srećan brak. Nekada slavnom fudbaleru i legendi u Japanu već više od tri decenije podrška je supruga Snežana. Par je zajedno od rane mladosti, a u brak su stupili dok su bili u ranim dvadesetima. Snežana ne krije da su zajedno sazreli i upoznali se s nekim životnim situacijama.

- Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim s prijateljima koje se razvode: „Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka pa sad uživam“. Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kad se udajete i ženite s 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine - otkrila je svojevremeno za Story.

Kad su se Dragan i Snežana zaljubili, on je već bio veliko ime u Jugoslaviji, a ona mu je bila podrška u svim izazovnim trenucima. Popularni Piksi uvek s ponosom ističe da je Snežana stub porodice. Par ima troje djece, Anju, Andreu i Marka. Bračni par Stojković s pravom naglašava koliko je ponosan na naslednike, a postali su baka i deda.

Ćerke su prave dame, Anja je češće su medijima, a o Andrei se malo zna. Srećno su udate, a ostvarile su se i u ulozi majke.

Mlađa Anja trenutno živi i radi u Francuskoj, a sa reli vozačem suprugom Igom Valenteom, a ima tri ćerke i sina koji je rođen u aprilu, a prvi dečak, posle četiri unuke od dve ćerke, posebno je obradovao Piksija. Devojčice imaju neobična imena: Indija Rouz, Kasija Ginze i Aleksija Saskija.

Anjine društvene mreže prepune su fotografija na kojima nosi skupu odeću, a vrlo rado deli i fotografije zajedničkih trenutaka sa porodicom. Stojkovići su ćerkii poklonili velepnu vilu.

Marko menadžeriše i gaji tigra

Sin Marko na društvenim mrežama pokazuje samo neke detalje svog privatnog života. Godinama živi na relaciji SAD-Velika Britanija, a diplomirao je menadžment na jednom od najprestižnijih londonskih

fakulteta. Obožava putovanja i često objavljuje fotografije s raznih destinacija, a voli i luksuzne automobile.

Marko je jednom prilikom objavio sliku kućnog ljubimca belog tigra! Počeo je da se bavi menadćeskim poslom, ocu pruža veliku podršku, a pošto nije oženjen živi slobodnijim stilom života.

Anja i Igo sklopili su crkveni brak u Sabornoj crkvi u Beogradu 2018. O Anjinoj svadbi se mesecima pričalo, a o događanju je pisao i japanski Vogue pošto je Stojković u toj zemlji fudbalski car. Piksi ne krije da je prezadovoljan Anjinim izborom.

- Nikad se nisam mešao jer je to isključivo individualna stvar svakog čoveka. Ipak, ona je od prvog dana imala moju punu podršku, kao i uvek. Igo mi se svideo čim sam ga upoznao jer je sportista. Iz dobre je porodice, navikao je na sportski način života koji zahteva mnogo odricanja, žrtve i treninga. Izuzetno je lepo vaspitan, školovan, smiren i lud za Anjom - ispričao je Piksi jednom prilikom.

Novi datum na burmama

Posle 20 godina braka, Stojkovići su odlučili da se još jednom zakunu na vernost, a to su uradili u pravoslavnoj Crkvi Aleksandra Nevskog u Parizu 2011. godine.

Nisu kupili nove burme nego su samo ugravirali još jedan datum.

Andrea svoj privatni život godinama krije od očiju javnosti. O njenom ljubavnom životu se ne zna gotovo ništa, osim da joj se suprug verovatno Turčin, zove se Mete Jelkendži, kao i da je postala majka devojčice Sijene.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading