PIKSI UPALIO ALARM Selektor najavio da nema spavanja i obećao bolju Srbiju na EP

23:21 | 04-06-2024

Fudbal 0

Reakcija selektora "orlova" posle poraza od Austrije.

Dragan Stojković Piksi

Ponovo nije to izgledalo onako kako jeste ranije. Ima u igri Srbije mnogo manjkavosti čega je svestan i selektor Dragan Stojković Piksi.

Selektor "orlova" najavljuje da će ova noć biti burna za stručni štab koji će analizirati sve greške iz utakmice sa Austrijom.

- Krivo mi je što smo izgubili, ali sam i zadovoljan reakcijom i dešavanjima u drugom delu meča, ili blizu gola. Nismo zaslužili da izgubimo, ostao je iza nas jak, težak meč protiv kompaktne ekipe, kakve je Austrija, čekaju nas takvi mečevi u Nemačkoj. Za trenere nema spavanja, uradićemo analizu i u viuzuelnom delu predočiti fudbalerima gde su bili dobri, a gde loši. Idemo napred.

Ponovo je Piksi želeo da oproba formaciju sa četvoricom igrača u poslednjoj liniji i ponovo nije bio zadovoljan kako je to izgledalo.

- Počeli smo sa četvoricom u poslednjoj liniji u početnoj fazi igre i opet me nešto uverilo da to nije to. Potrebno je da izađemo visoko, napadnemo protivnika i iz naše igre stignemo do golova. Ne zaboravite da smo imali dobre šanse u prvom poluvrmenu. Nismo ih iskoristili, valjda ćemo u Nemačkoj biti efikasniji i uspešniji u napadu.

Za kraj je selektor Srbije najavio i bolja izdanja reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

- Imali smo problema sa Kostićem, Spajić je tražio zamenu, Lukić nije spreman za 90 minuta. Rešavaćemo probleme u hodu, bićemo pravi u Nemačkoj, sabraćemo šta je najbolje. Očekuje nas takođe kvalitetna ekipa Švedske, već za četiri dana. Nisam srećan zbog poraza, ali jesam kako smo odgovorili nastavku utakmice. Mora da bude bolje, nikako drugačije - podvukao je Piksi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading