OSTAVIO MI JE BROJ I REKAO...Hit priča Vlahovića kako je upoznao Novaka: Duci otkrio šta mu je Nole rekao, ovo će oduševiti sve

16:25 | 06-06-2024

Fudbal 0

Fudbalsku reprezentaciju Srbije očekuje još jedan pripremni meč pred put na EURO, a rival je Švedska u Stokholmu u subotu od 18 časova

Dušan Vlahović
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović, govorio je za sajt FSS-a o izazovima koji našu reprezentaciju očekuju u narednom periodu, ali i svemu onome što je obeležilo njegovu dosadašnju karijeru. 

O raznim temama je pričao, pa se prisetio kako je izgledao njegov susret sa najboljim teniserom sveta, Novakom Đokovićem. 

Oni su se upoznali prošle godine u novembru, posle utakmice Juventusa i Torina. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

"ORLOVI" DOPUTOVALI U BEČ Fudbaleri Srbije protiv Austrije u pretposlednjoj proveri za EP

- Nismo imali priliku da popijemo kafu, pošto je on igrao meč i završio ga jako kasno. Ja sam malo stidljiv, sa ljudima generalno kada ih ne poznajem dobro, nisam želeo da ga pitam mnogo pitanja, uvek imam neki osećaj kao da nekome smetam ili ga uznemirim. Tako da nisam želeo mnogo, pogotovo posle meča - rekao je Vlahović i potom dodao:

- On je sam mene pitao neke stvari i pričali smo o dosta stvari, a na mene je ostavio neverovatan utisak. Stvarno, ostao sam bez reči za savete koje mi je dao. Naravno, ja bih voleo opet da mogu da se sretnem s njim ili da porozgovaram telefonom. Ostavio mi je broj i rekao mi je - kada god ti treba nešto, nemoj da se ustručavaš, slobodno me pozovi. Ja sam uvek dostupan. Onako, to meni budi osećaj velikog zadovoljstva i časti, jer to je čovek koji je najbolji u istoriji svog sporta i jedan od najboljih u istoriji sporta generalno svih vremena. Tako da, pre svega pokazuje koliki je šampion pre svega kao osoba, koliko je na zemlji, skroman, koliko ima osećaje za druge ljude, vaspitan - ističe srpski napadač.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading