PARTIZAN IMA NOVOG TRENERA Potrazi je kraj, ovaj čovek se prihvatio "vrućeg krompira"

19:48 | 06-06-2024

Fudbal 1

Gotovo je sa spekulacijama, sada se kreće sa sastavljanjem tima.

alo
Foto: Alo!/Marko Metlaš

Kako je javio dobro obavešteni "pbg.news", Partizan je pronašao novog šefa stručnog štaba za sledeću sezonu, a u pitanju je svima poznato trenersko ime - Aleksandar Stanojević.

GOTOVO Partizan vratio svoje dete, dva miliona evra u igri

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

Ovo će biti treći "mandat" za popularnog Stanoja u redovima crno-belih, pošto ih je sa klupe vodio u periodu od 2010. do 2012. godine, odnosno 2020. do 2022. Takođe, dve sezone je bio i fudbaler Partizana, za koji je odigrao 38 utakmica.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Jedan od trenera za koga se spekulisalo da bi mogao na klupu tima iz Humske je bio i Žarko Lazetić. Ipak, izbor je pao na Stanojevića, koji je tako prihvatio nimalo lak zadatak da Partizan vrati na staze stare slave.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Nejc Pečnik
Fudbal

"MOŽEMO DA POBEDIMO SRBIJU" Bio je miljenik navijača Zvezde, a sada igra tenis, navija za Đokovića i za Sport.alo poručuje: Ako nas "orlovi" potcene, iskoristićemo to

07:00

20 jun, 2024

Fudbal

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nejc Pečnik (38) dobro je upoznat sa dešavanjima kako u Sloveniji, tako i u Srbiji, a u razgovoru za sport.alo, nekadašnji ljubimac navijača crveno-belih, otkrio je šta očekuje od utakmice, gde je prednost Slovenije, a pomenuli smo i njegovu titulu na "Marakani", kao i Novaka Đokovića...

Komentari(1)

Loading
Petar

06.06.2024 20:05

Ovaj namcor jedino u Partizanu i moze da bude trener !!!