SPEKTAKL NA OPROŠTAJU IBRAHIMOVIĆA Evo gde možete gledati meč Srbije i Švedske, kao generalna proba pred EURO

08:31 | 08-06-2024

EP2024 0

Poslednja provera "Orlova" pred start Evropskog prvenstva u Nemačkoj

alo
Marko Metlaš/Alo!

 

Fudbalska reprezentacija Srbije se nalazi u Stokholmu, gde će danas od 18.00 na "Frends areni" odigrati prijateljski meč protiv selekcije Švedske. 

Meč možete gledati na RTS 1 i na Arena Premium 1, ali i tekstualnim putem našeg portala sport.alo. 

Ovo će ujedno biti i oproštaj Zlatana Ibrahimovića od nacionalnog dresa, čoveka koji je toliko dao evropskom, ali i svetskom fudbalu. 

Zlatan je pre godinu dana objavio kraj blistave karijere, a posle meča Srbije i Švedske, biće upriličen oproštaj kakav i zaslužuje. Zbog toga ovaj meč dobija još više na značaju. 

ZLATAN JE JEDAN OD NAJBOLJIH U ISTORIJI Poslednja provera Srbije pred EP, Piksi: Da nam se ne ponove neke stvari iz meča sa Austrijom

Iako Švedska ne igra na predstojećem EURO 2024, karte za ovaj duel su planule munjevitom brzinom, pa će "Frends arena" biti krcata do poslednjeg mesta, a kapacitet je 50.000. 

Inače, Srbiji je ovaj meč važan, jer "Orlove" naredne nedelje očekuje početak prvenstva Evrope, kada će snage odmeriti sa Engleskom. 

Srbija je izgubila od Austrije u Beču sa 2:1 u prijateljskom susretu, pa će ovo biti idealna prilika da "Orlovi" dodatno poprave svoju igru pred evropski šampionat. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading