STANOJEVIĆ SE VEĆ BACIO NA POSAO Partizan našao novog štopera u Turskoj

18:29 | 08-06-2024

Fudbal 0

Crno-beli aktivno krenuli da rešavaju pitanje štopera.

Nihad Mujakić
EPA-EFE/SEDAT SUNA

Još uvek nije zvanično promovisan, ali je Aleksandar Stanojević već počeo da radi na sastavljanju tima za narednu sezonu.

U Humsku je već sleteo Đorđe Jovanović, a ideja je da njegovim putem uskoro krene štoper Nihad Mujakić prenosi Mozzart sport!

Radi se o reprezentativcu Bosne i Hercegovine koji je imao debi pod komandnom palicom Save Miloševića, da bi ga i novi selektor Sergej Barbarez stavio u postavu na duelu sa Engleskom.

Mujakić je inače član turskog Ankaragudžua i Stanojević ga je "snimio" dok je vodio Konju i tada mu se veoma dopao pomenuti igrač.

Kako ima 26 godina, jasno je da je prostor za napredak - veliki. Jedini problem je što snažni štoper sa Turcima ima aktivan ugovor sve do kraja 2026. godine.

To znači da bi Partizan morao da plati obeštećenje za njega. Kako mu je procenjena vrednost na Transfermartku 2.000.000 evra, izvesno je da će crno-beli morati da zavuku ruku u džep prilično duboko.

Ono što je dodatno interesantno je da je vicešampion Srbije odustao od angažmana Nikole Maraša što je zaustavio upravo Stanojević smatrajući da to nije odgovarajući profil defanzivca kakvog traži.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading