NIČE NOVI STADION ZVEZDE? Evo šta o tome kaže Terzić: Postoje dve opcije

16:11 | 10-06-2024

Fudbal 0

Zanimljiva izjava čelnika crveno-belih.

terza
FOTO TANJUG/STRAHINJA ACIMOVIC/ bs

Crvena zvezda je poslednjih godina u velikom usponu, pa je logično da se u jednom trenutku postavi pitanje novog stadiona. Na ovu temu je govorio generalni direktor kluba, Zvezdan Terzić:

- Izgradnja novog stadiona je jako komplikovana tema. Ja sam lično za izgradnju novog stadiona ali hoću da se do te odluke dođe konsenzusom između rukovodstva, skupštine, navijača i države. Bez ta tri faktora ne bih dolazio do konačne odluke - rekao je Terzić gostujući na "RTS"-u. 

ZVANIČNO Zvezda predstavila Dalsija, ovo su prve reči novog pojačanja crveno-belih

Kako je rekao popularni Terza, postoje dve opcije:

- Postoje tu dve opcije, da se potpuno novi stadion napravi na postojećoj lokaciji a drugi je da se rekonstruiše postojeći. Ima tu mnogo zagovornika teze da je to šminkanje mrtvaca i da Crvena zvezda bez pravljenja novog stadiona ne može da dođe do parking mesta, skajboksova... Sa druge strane oni koji zagovaraju rekonstrukciju su u pravu. Da bi se pravio novi stadion ovaj mora da se sruši. A gde će Crvena zvezda igrati tri-četiri godine dok se ne sagradi novi stadion? - zapitao se on i dodao:

- Drugo pitanje, veliki rizik je da se sruši ovaj stadion, može milion nekih okolnosti da se dese, pa da Crvena zvezda ostane bez stadiona. Najbolje je da se napravi novi stadion pa da se onda ruši ovaj. Dok se ne napravi novi, ja ovaj nikada ne bih rušio. Mnogo toga smo već uradili za obe situacije, a videćemo u vremenu koje je pred nama koja će biti konačna odluka.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading