ANĆELOTI DIGAO FRKU, REAL JE UGASIO Šampion Evrope morao da reaguje saopštenjem, ovo je istina

19:32 | 10-06-2024

Fudbal 0

Šampion Evrope reagovao saopštenjem.

Karlo Anćeloti
EPA-EFE/Javier Lizon

Fudbalski klub Real Madrid potvrdio je danas da će učestvovati na Svetskom klupskom prvenstvu.

Real Madrid i njegov trener Karlo Anćeloti razjasnili su da će se osvajač Lige šampiona takmičiti na Svetskom klupskom prvenstvu sledeće godine, iako je Italijan u današnjem intervjuu za "il Đornale" rekao da će klub "odbiti poziv", prenosi Bi-Bi-Si.

Anćeloti je kasnije na društvenim mrežama objavio da njegove reči nisu protumačene na pravi način.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Moje reči o Svetskom prvenstvu nisu protumačene na pravi način. Naravno da nemam ništa protiv toga da učestvujemo na tom turniru, jer to je šansa da osvojim novi pehar sa Realom - rekao je Anćeloti.

Klub iz Madrida se oglasio saopštenjem u kojem navodi da će igrati na turniru.

- Real Madrid želi da objavi da ni u jednom trenutku nije bilo pitanja u vezi sa našim učešćem na novom klupskom Svetskom prvenstvu koje će organizovati FIFA u narednoj sezoni 2024/2025. Naš klub će učestvovati, kako je planirano u ovom takmičenju i mi smo ponosni i uzbuđeni što smo u to uključeni. Želimo još jednom da inspirišemo milione naših navijača širom sveta novim trofejom - naglasio je Real.

Real je jedan od 12 evropskih klubova koji su se već kvalifikovali za Svetsko prvenstvo na kojem će igrati 32 tima iz celog sveta i koji će se održati u SAD od 15. juna do 13. jula 2025. godine.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading