VELIKA ISPOVEST GENERALNOG DIREKTORA CRVENO-BELIH Zvezdan Terzić otkrio koja dva transfera su spasila Zvezdu bankrota

10:40 | 13-06-2024

Fudbal 0

Takođe, kroz taj intervju prvi čovek Crvene zvezde otkrio je koja dva transfera su praktično spasila klub.

Zvezdan Terzić
Alo! Vladimir Marković

 

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u velikom intervjuu za "Telegraf", pričao je o teškim momentima u klubu, kao i sezoni u kojoj su crveno-beli ostali bez licence za evropska takmičenja kada je trener bio Slaviša Stojanović.

– Slaviša Stojanović je bio ispumpan balon. Ja njega slabo poznajem, ali su mi rekli unutar kluba on se izduvao kao balon. Teška je bila ta trka u sezoni 2013/2014 sa Partizanom i osvajanje šampionske titule. Zvezda troši, melje. Ja mislim da ste njemu ponudili bilo šta, on više ne bi ni ostao. Ja nisam prvo ni razgovarao sa njim, on je imao ugovor na godinu dana i meni je prva opcija bio Nenad Lalatović koji je bio mlad, pun energije. Negde sam mislio da on sa tom svojom ludačkom energijom može da pokrene iz ove nemaštine, da zajedno to guramo i da pokrijemo neke stvari u dobrom pravcu. Tako da ja nisam imao dilemu uopšte oko Lalatovića – izjavio je Terzić za Telegraf.

Takođe, kroz taj intervju prvi čovek Crvene zvezde otkrio je koja dva transfera su praktično spasila klub:

– Rajković u Makabi za tri miliona
– Grujić u Liverpul za sedam miliona

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:
fudbal
Fudbal

IMIDŽ JE SVE Čuva dečkov žbun

06:00

14 jul, 2024

Fudbal

Obećao mi je da će ofarbati kosu u crveno ako postane prvak Evrope, ali neću ga prisiljavati. Duga kosa je deo njegove ličnosti, ljudi mi često govore da je isečem, ali meni se to sviđa - rekla je Kukureljina devojka Klaudija.

Komentari(0)

Loading