MOŽEMO DA SE NOSIMO SA SVIMA Strahinja Pavlović se ne plaši Engleza

13:52 | 13-06-2024

Fudbal 0

O aktuelnoj situaciji u timu, očekivanjima pred meč, prvim utiscima u Nemačkoj, na konferenciji za medije govorio je defanzivac naše reprezentacije Strahinja Pavlović.

Alo

Fudbalska reprezentacija Srbije u nedelju igra prvi meč na Evropskom prvenstvu protiv selekcije Engleske od 21 čas.

O aktuelnoj situaciji u timu, očekivanjima pred meč, prvim utiscima u Nemačkoj, na konferenciji za medije govorio je defanzivac naše reprezentacije Strahinja Pavlović.

- Imamo tešku grupu, igramo protiv jednog od najtežih mogućih rivala. Želimo da odigramo što bolje i da pokažemo da možemo da se nosimo sa svima - rekao je Pavlović na početku izlaganja.

pavl GEORG HOCHMUTH / AFP / Profimedia
 

Govorio je srpski štoper i o Hariju Kejnu.

- On je imao jako dobru sezonu, ali ako želite takve igrače da zaustavite morate da igrate kao tim. Moramo da se krećemo zajedno, da se branimo zajedno i da napadamo zajedno. Radili smo mnogo na tome, mi smo najbolji kada imamo loptu u svom posedu, ali biće teško protiv njih, moramo da napravimo dobar balans između napada i odbrane. Imamo još par dana da se spremimo - istakao je Pavlović, pa se osvrnuo i na Belingema:

- Sjajan igrač, šta reći. Osvojio je toliko toga ove sezone i u sjajnoj je formi. Moramo da budemo maksimalno fokusirani da ga zaustavimo.

Što se tiče igra "orlova"...

- U ove četiri godine smo na dosta mečeva pokazali da umemo da igramo dobar fudbal. Imali smo problema, primali smo više golova nego što bi trebalo. Imali smo problema u defanzivi, ali radili smo dosta na tome i ako nastavimo da igramo fudbal iz kvalifakacija možemo da ugrozimo svakoga. Svi znamo da igramo dobar fudbal i želimo tako da igramo.

Srbija će prvi meč na EP odigrati u nedelju od 21 sat protiv Engleske.

- I Danska i Slovenija su sjajni timovi, moramo mnogo napora da načinimo da bismo ostvarili rezultat i prošli grupu. Englezi imaju mnogo kvaliteta, sjajnih igrača koji su imali odlične sezone, postizali golove. To je njihovo najveće oružje - dodao je Pavlović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading