KONAČNO Lazar Samardžić dobio novog trenera

06:30 | 15-06-2024

Fudbal 0

Udineze imenovalo naslednika Fabija Kanavara.

Kosta Runjaić
EPA-EFE/Leszek Szymanski POLAND OUT

Nemački stručnjak Kosta Runjaić novi je trener fudbalera Udinezea, saopštio je danas italijanski fudbalski klub.

Kako je saopšteno na sajtu kluba sa stadiona Frijuli, Runjaić (53) je potpisao jednogodišnji ugovor, a zvanična promocija biće održana u utorak, 18. juna.

Rođeni Bečlija koji ima nemački pasoš je na mestu šefa struke Udinezea nasledio Fabija Kanavara koji je vodio ekipu u poslednja dva meseca prethodne sezone i doveo je do opstanka u Seriji A.

Runjaić je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio nemačke klubove Alen, Darmštat, Duizburg, Kajzerslautern, Minhen 1860, kao i dva poljska - Pogon i Legiju iz Varšave.

On će tako u narednoj sezoni predvoditi i našeg Lazara Samardžića pod uslovom da talentovani vezista ostane u Udinezeu i posle leta.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Nejc Pečnik
Fudbal

"MOŽEMO DA POBEDIMO SRBIJU" Bio je miljenik navijača Zvezde, a sada igra tenis, navija za Đokovića i za Sport.alo poručuje: Ako nas "orlovi" potcene, iskoristićemo to

07:00

20 jun, 2024

Fudbal

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nejc Pečnik (38) dobro je upoznat sa dešavanjima kako u Sloveniji, tako i u Srbiji, a u razgovoru za sport.alo, nekadašnji ljubimac navijača crveno-belih, otkrio je šta očekuje od utakmice, gde je prednost Slovenije, a pomenuli smo i njegovu titulu na "Marakani", kao i Novaka Đokovića...

Komentari(0)

Loading