BODRIĆE NAS S NEBA Prosinečki se emotivnom porukom oprostio od Šarkića

17:42 | 15-06-2024

Fudbal 0

Crna Gora tuguje

Robert Prosinečki
Marko Metlaš/Alo

Crnogorski golman Matija Šarkić pronađen je mrtav u stanu, a njegova iznenadna smrt u 26. godini ostavila je u šoku celokupnu sportsku javnost.

Zbog toga se oglasio i Robert Prosinečki, selektor reprezentacije Crne Gore.

- Teško mi je da pričam, teško je reći bilo šta... I dalje sam u neverici, i dalje ne mogu da prihvatim da se to zapravo dogodilo, da Matija više nije sa nama... Sjajan momak, ljudska gromada, primer za sve. Sjajan golman, slobodno mogu reći svetska klasa i svi smo se radovali mnoštvu njegovih nastupa u budućnosti... Radna etika koja ga je krasila predstavljala je garanciju da će Matija doseći visine koje zaslužuje - kazao je i dodao:

- Nažalost, sudbina je bila jača od njegove predanosti i posvećenosti poslu kojim se bavio. Matija će za sve nas u reprezentaciji ostati upamćen kao nasmejani div, dečak pun optimizma i pozitivnog duha. Nedostajaće nam na svakom okupljanju, na svakom treningu, na svakoj utakmici koju budemo igrali i uvek ćemo misliti na njega. Siguran sam da će nas Šarka bodriti sa neba. Moje iskreno saučešće porodici Šarkić. Počivaj u miru, dragi Matija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

fudbal
Fudbal

IMIDŽ JE SVE Čuva dečkov žbun

06:00

14 jul, 2024

Fudbal

Obećao mi je da će ofarbati kosu u crveno ako postane prvak Evrope, ali neću ga prisiljavati. Duga kosa je deo njegove ličnosti, ljudi mi često govore da je isečem, ali meni se to sviđa - rekla je Kukureljina devojka Klaudija.

Komentari(0)

Loading