SUNOVRAT NEKADA NAJVEĆEG TALENTA HRVATSKE Iz Dinama otišao u Barselonu, svi pričali o njemu, a onda...

20:26 | 15-06-2024

Fudbal 0

Naime, on je pre 10 godina iz Dinama otišao u Barselonu za 5.000.000 evra i tada se činilo da je svet dobio novu fudbalsku zvezdu.

Alen Halilović
EPA

 

Nekada naslednik Luke Modrića u hrvatskom fudbalu, a sada vezista holandske Fortune – Alen Halilović, dao je veliki intervju za španski El Mundo i pričao o toku karijere koja je mogla da bude velika.

Naime, on je pre 10 godina iz Dinama otišao u Barselonu za 5.000.000 evra i tada se činilo da je svet dobio novu fudbalsku zvezdu.

Međutim, njegov put nije išao tokom kakvim se očekivao, pa je iz sezone u sezonu Halilović morao ponovo da se dokazuje i to svaki put u različitim klubovima, kojih za sada ima više od deset.

Alen Halilović EPA
 

Dinamo, Barselona, Sporting Hihon, Hamburg, Las Palmas, Milan, Standard Lijež, Herenven, Birmingem, Reding i Rijeka.

Slučaj Musijala ili kako je Gordi albion ostao bez Belingemovog najboljeg drugara

Kako kaže, najveća greška koju je napravio je bila ta kada nije želeo da ide na pozajmicu iz Barselone.

- Nisam hteo da idem i rekao sam – Ili me želite ili odlazim! Trebalo je da poslušam Barselonu. Imao sam 20 godina i morao sam da odem na pozajmicu, odigrati 30 utakmica i videti šta će biti. Htie sam da se sve dogodi brzo. Želeo sam da postanem Mesi za godinu dana, ali to tako ne ide - rekao je Halilović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:
Nejc Pečnik
Fudbal

"MOŽEMO DA POBEDIMO SRBIJU" Bio je miljenik navijača Zvezde, a sada igra tenis, navija za Đokovića i za Sport.alo poručuje: Ako nas "orlovi" potcene, iskoristićemo to

07:00

20 jun, 2024

Fudbal

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nejc Pečnik (38) dobro je upoznat sa dešavanjima kako u Sloveniji, tako i u Srbiji, a u razgovoru za sport.alo, nekadašnji ljubimac navijača crveno-belih, otkrio je šta očekuje od utakmice, gde je prednost Slovenije, a pomenuli smo i njegovu titulu na "Marakani", kao i Novaka Đokovića...

Komentari(0)

Loading