KUVA SE VELIKI TRANSFER Juventus hoće Engleza, ali...

21:05 | 15-06-2024

Fudbal 0

Fudbalski klub Juventus zainteresovan je za igrača Mančester junajteda Džejdona Sanča, pošto taj engleski klub ne želi da smanji cenu za svog drugog igrača Mejsona Grinvuda.

Sančo
EPA-EFE/PETER POWELL

Kako je prenela Gazeta delo Sport, dva kluba pregovaraju o transferu Grinvuda u Torino, ali Juventus traži najmanje 50 miliona evra za engleskog reprezentativca, koji je prošle sezone igrao na pozajmici u Hetafeu.

Juvenuts se zbog toga raspituje o mogućem transferu igrača Mančester junajteda Džejdona Sanča koji je bio na pozajmici u Borusiji iz Dortmunda, ali engleski klub i za njega traži oko 50 miliona evra.

Juventus bi zato pokušao da dovede Sanča na pozajmicu, pošto Junajted plaća deo njegove godišnje plate od 8,5 miliona evra.

Sančo se vratio na Old Traford posle šestomesečne pozajmice u Dortmundu, za koji je odigrao 21 utakmicu u svim takmičenjima, postigao tri gola i imao tri asistencije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Nejc Pečnik
Fudbal

"MOŽEMO DA POBEDIMO SRBIJU" Bio je miljenik navijača Zvezde, a sada igra tenis, navija za Đokovića i za Sport.alo poručuje: Ako nas "orlovi" potcene, iskoristićemo to

07:00

20 jun, 2024

Fudbal

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nejc Pečnik (38) dobro je upoznat sa dešavanjima kako u Sloveniji, tako i u Srbiji, a u razgovoru za sport.alo, nekadašnji ljubimac navijača crveno-belih, otkrio je šta očekuje od utakmice, gde je prednost Slovenije, a pomenuli smo i njegovu titulu na "Marakani", kao i Novaka Đokovića...

Komentari(0)

Loading