NINKOVIĆ VERUJE U SRBIJU: Kada smo dobili Nemce, što ne bismo i Engleze?

17:19 | 16-06-2024

Fudbal 0

Legendarni fudbaler veruje u "orlove".

Miloš Ninković
Profimedia

Još malo manje od tri sata je ostalo do utakmice između Srbije i Engleske kojom otvaramo Evropsko prvenstvo. Veruje bivši reprezentativac Srbije Miloš Ninković u "orlove".

On smatra da naša selekcija ima razloga da se nada dobrom rezultatu i pobedi.

- Kad smo dobili Nemce tada, posle 37 godina, što ne bismo dobili Engleze? Drugačije su reprezentacije sada i tada. Englezi su aposolutni favoriti, biće teško, ne treba samo gledati prvi meč. Najavljuju da ćemo krenuti sa dva špica, možda početi sa Vlahovićem ili Mitrovićem, a jedan da uđe.Trebaju nam sveži igrači. To je fudbal. Raduje me poslednja utakmica Engleza, igrali su jako loše. Prijateljski meč je jedno, a prvenstvo drugo. Favoriti su, videćemo - rekao je on za TV Prva.

Savetuje Ninković selektora Dragana Stojkovića da krene sa opreznijim pristupom protiv Engleske.

- Ne bih se mnogo zaletao, posebno ako ostavite prostor igračima kao što su Saka, Belingem, Kejn... To može da bude loše po nas. Nisam selektor, ali lepo bi bilo napasti Engleze. Verovatno bih krenuo sa jednim špicem i stavio bih jednog višeg igrača u veznu liniju, jer znamo da će Foden da ulazi unutra, Saka... Imaće oni mnogo igrača u sredini - zaključio je Ninković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading