CRVENO-BELI PREDSTAVILI DALSIJA GOMEŠA Želim da igram Ligu šampiona sa Crvenom zvezdom

15:30 | 17-06-2024

Fudbal 0

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je danas igrača Dalsija Gomeša, koji je sa "crveno-belima" potpisao ugovor na dve godine uz mogućnost produženja na još jednu sezonu

Dalsio Gomeš
Fk Crvena Zvezda

Reprezentativac Gvineje Bisao će u Zvezdi nositi dres sa brojem 22.

- Prvi utisci su sjajni, ovo je viši nivo igre za mene i ostvarenje sna mi je da budem deo ovako velikog kluba. Želim da igram Ligu šampiona sa Zvezdom i srećan sam što sam ovde. Srećan sam i što ponovo sarađujem sa trenerom Vladanom Milojevićem koji mi je pomogao dosta u tome da napredujem kao igrač. Verujem da će sve biti dobro - rekao je Dalsio, preneo je zvanični sajt kluba.

Dalsio Gomeš je u Zvezdu stigao iz kiparskog Apoela. 

- Čim sam potpisao, stiglo mi je preko hiljadu poruka na Instagramu od Zvezdinih navijača. Nikada to u životu nisam osetio i želim da im vratim ljubav kroz igre na terenu. Uzeo sam broj 22, jer je to dan mog rođenja, kao i moje ćerke - rekao je novi fudbaler Crvene zvezde.

ZVEZDA OSTAJE BEZ MILIONA Talentovani vezista se vraća na Marakanu

On je u karijeri nastupao još u Portugaliji i Grčkoj.

- U Grčkoj sam igrao u manjim timovima, ali na Kipru sam igrao u ekipama koje pretenduju na titulu. Znam kakva je liga u Srbiji, neće biti nimalo lako, ali sam spreman za sve izazove. Milojević mi je uvek govorio da mogu svuda na terenu da igram, ali lično se najbolje osećam kao 'osmica - istakao je Dalsio.

On je naveo da je upoznat sa timom Crvene zvezde.

- Gledao sam neke Zvezdine utakmice, tako da znam šta me čeka. Interesantno je da sam za reprezentaciju igrao protiv Kange, koji je odličan igrač, mislim da smo sličan tip. Ne volim puno o sebi da pričam, hoću da se pokažem na terenu - zaključio je Dalsio.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela je naveo da je Dalsio Gomeš u jednom periodu karijere sarađivao sa trenerom Vladanom Milojevićem.

- U jednom periodu svoje karijere je sarađivao sa trenerom Milojevićem koji ga izuzetno ceni i koji je i predložio da ga dovedemo. Milojević smatra da se Dalsio fenomenalno uklapa u njegovu filozofiju igre i da će dati veliki doprinos našoj ekipi u narednim sezonama - rekao je Mrkela. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading