SREMČEVIĆ HOĆE DA OSTANE U ZVEZDI: Sanjam Ligu šampiona u crveno-belom dresu

23:07 | 21-06-2024

Fudbal 0

Talentovani napadač nema dilemu kada je u pitanju njegova budućnost.

Uroš Sremčević

Dosta se spekuliše ovog leta da bi talentovani napadač Crvene zvezde Uroš Sremčević mogao da napusti klub. Međutim, on sam bi voleo da ostane.

To je poručio u intervjuu za klupski sajt 17-godišnji napadač uz nadu da će sa voljenim klubom zaigrati u Ligi šampiona na jesen.

- Mnogo sam napredovao za ovih nekoliko meseci u Zvezdi. Mislim da sam iz dana u dan sve bolji igrač i na tome sam veoma zahvalan sjajnom stručnom štabu koji imamo, kao i saigračima. Mogu slobodno da kažem da mi je želja da i narednu sezonu ostanem u Zvezdi, da se nametnem treneru i da uđemo u Ligu šampiona.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Osvrnuo se bivši napadač lučanske Mladosti i na tok priprema ekipe za novu sezonu.

- Uvodni treninzi su uvek najteži, ali polako ulazimo u formu. Trčanje mi možda najteže pada, ali izdržavam. Naravno, kada su treninzi sa loptom, onda je to sjajno i u tome zaista uživamo. Tu su i utakmice, na Zlatiboru ćemo da odigramo jednu utakmicu, a posle nas čekaju izazovi u Rusiji. Mislim da će taj deo priprema da bude zanimljiviji, pre svega zbog mečeva.

Sremčeviću su ovo prve pripreme u dresu Zvezde.

- Uspevam sve da pohvatam, tu sam već nekoliko meseci u klubu, iako su mi ovo prve pripreme. Za sada nemam tu čast da mogu da savetujem mlađe, ali svi se držimo zajedno i to je najbitnije. Ne pada mi ništa teško, drago mi je što sam deo Zvezde i navikao sam na težak i naporan rad - zaključio je Sremčević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading