STANOJEVIĆ MORA DEBELO DA ZASUČE RUKAVE Poraz Partizana na startu priprema

21:03 | 26-06-2024

Fudbal 0

Loš start priprema za crno-bele.

fk partizan

Došao je Aleksandar Stanojević kao neko ko bi trebalo mnogo toga da popravi u igri Partizana. Čini se da će morati debelo da zasuče rukave, sudeći po prvoj pripremnoj utakmici i porazu crno-belih od slovenačkog Brava - 2:1!

Potpuno je neverovatno da je Partizan već u prvom minutu utakmice primio gol! Loše je reagovao talentovani štoper Simić, ofanzivac slovenačke ekipe je zavrnuo loptu u kazneni prostor Partizana, da tamo je Nejtan de Medina smestio u sopstvenu mrežu.

Bio je Belgijanac otpisan. Na sva zvona se najavljivalo da će otići iz Partizana, ali je za sada tu. Kako je odigrao danas, ne bi čudilo da ne bude još dugo u klubu...

I drugi gol slovenačkog tima je bio zapravo autogol Partizana. Ovoga puta je Filipović prevario golmana Krunića lošom intervencijom.

Uspeli su crno-beli da postignu pogodak preko povratnika Đorđa Jovanovića u 36. minutu i već tada je bio postavljen konačan rezultat.

Ali, jasno je. Dosta toga mora da se popravi u igri crno-belih koji se već u petak vraćaju za Beograd, a u ponedeljak kreću na pripremni turnir u Rusiju gde su rivali CSKA i Dinamo Moskva. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading