PREOKRET On je glavni kandidat da sedne na klupu Srbije, igrači i navijači ga žele

11:01 | 27-06-2024

Fudbal 2

Izgleda da je Srbija blizu da dobije novog selektora..

Fudbaleri Srbije
AP Photo/Matthias Schrader

Čelnici Fudbalskog saveza Srbije u narednih nekoliko dana razrešiće dužnosti popularnog Piksija i svim silama pokušaće da ubede Slavišu Jokanovića da prihvati ponudu i konačno postane kormilar "orlova", prenosi "Informer".

- Čelnici Saveza krenuće svim silama da ubede Jokanovića da preuzme Srbiju nakon odlaska Stojkovića. Čeka se samo zvanična potvrda da je Piksi bivši, a nema nikakve sumnje da je popularni Jokan najbolje moguće rešenje. Ni fudbaleri nemaju ništa protiv njega, štaviše, voleli bi da ih on trenira. Smatraju da bi znanjem i autoritetom podigao ovu ekipu, koja zaslužuje mnogo bolju struku u odnosu na onu koja ju je vodila dosad - objašnjava izvor upućen u čitav slučaj.

U opticaju su bili i Veljko Paunović i Marko Nikolić. Ipak, njih dvojica su nedavno potpisali ugovore sa klubovima, pa nisu realne mete. 

Ostaje da se vidi kakav će biti rastanak sa Piksijem i kada će Srbija dobiti novog slektora.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(2)

Loading
REALNO

27.06.2024 12:11

Ko god da dodje sa ovim sastavom igraca i dalje cemo igrati sporo, ne efikasno. Trebaju nam bar 5 igraca koji hoce da daju sebe 100%. Trenutno koliko vidim mozda postoje golman Rajkovic i Pavlovic a tu je negde i Zivkovic. Svi su ostalo bili negde daleko.

Milovan

27.06.2024 14:09

Pa uzmite Djajica za selektora. Moze on i to.Pa samo ima 80 godina. A Vidic nevalja.