OPŠTA HISTERIJA U HRVATSKOJ Dinamo Zagreb odustao od igrača pošto navija za Zvezdu

15:12 | 30-06-2024

Fudbal 0

Štoperu propao transfer samo iz jednog razloga.

vanja drkušić
AP Photo/Andreea Alexandru

Tražena je roba u ovom letnjem prelaznom roku Vanja Drkušić. Nalazi se štoper Sočija na meti mnogih evropskih klubova kao i Crvene zvezde i Dinamo Zagreba.

Međutim, sigurno je da neće u Hrvatsku. Razlog? To što je Slovenac javno izjavljivao da je veliki navijač Crvene zvezde.

- Sasvim je logično da bi to vrlo brzo saznali i Dinamovi navijači, pa je sasvim logično da onda Drkušić ne bi mogao biti dočekan raširenih ruku, zar ne? Ne trebamo objašnjavati zašto. Fudbal nije samo biznis, fudbal je i strast, religija, identitet… Novo vodstvo kluba bi samo sebi promenilo atmosferu koja je sjajna. Tako da se odmah po saznanju Drkušićevih navijačkih sklonosti odustalo od toga - stoji u tekstu hrvatskog Jutarnjeg lista.

Jasno je da sa ovim narativom teško da snažni štoper može da igra u Dinamo Zagrebu. Posebno jer je ranije o Zvezdi rekao:

- Od malih nogu navijam za crveno-bele. U Srbiji hoću da igram samo u Zvezdi. Pratio sam malo više proteklu sezonu, čak sam uživo na Marakani gledao duel sa Mančester sitijem u Ligi šampiona.

Drkušić je trenutno član Sočija koji je ispao u drugu rusku ligu i sigurno će promeniti klub ovog leta.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading