ZVANIČNO Ništa od Zvezde, TSC doveo igrača od milion i po evra

16:23 | 03-07-2024

Fudbal 0

Veliko pojačanje na severu zemlje.

Mihajlo Banjac
Marko Metlaš/Alo

Pre tačno dve godine je TSC prodao Mihajla Banjca Krasnodaru. Mogao je tada talentovani vezista obuče dres i Crvene zvezde, međutim odabrao je odlazak u Rusiju i - pogrešio.

Mizernu ulogu i minutažu je imao 24-godišnjak u redovima "bikova" koje je želeo da napusti i rešio je da se vrati u Srbiju.

Ali, ne u Zvezdu kako se pominjalo već u klub koji ga je i afirmisao na najvećoj sceni - TSC.

Danas je zaključena pozajmica Banjca na relaciji Srbija - Rusija, pa će tako momak iz Novog Sada naredne sezone braniti boje kluba iz Bačke Topole.

- Jako mi je drago što ću ponovo obući dres TSC-a. Klub je mnogo napredovao u protekle dve godine i nadam se da ću doprineti daljim uspesima. Hvala čelnicima što veruju u mene, nadam se da ćemo svi biti zadovoljni ovom saradnjom. Poznajem većinu saigrača, dosta njih je još tu iz perioda pre mog odlaska u Rusiju. Stiglo je više pojačanja ovog leta i verujem u dobre rezultate u prvenstvu i na međunarodnoj sceni - rekao je Banjac za "Sportski žurnal."

Ono što je interesantno je da na uglednom Transfermartku (inače je tamo Banjac procenjen na 1.500.000 evra) već zavedeno da će se on narednog leta vratiti u Krasnodar.

To bi moglo da znači da TSC nema opciju kupovine 24-godišnjaka, ali ima vremena kada će se o njegovoj sudbini odlučivati.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading