UZNEMIRUJUĆA SCENA Policajac upucao fudbalera nasred utakmice, nezapamćeni skandal trese Brazil (VIDEO)

10:24 | 11-07-2024

Fudbal 0

Potpuni haos.

tww

Nezapamćeni skandal se dogodio u Brazilu, gde je u fudbalskoj drugoj diviziji tokom utakmice između Gremija i Sentro Oestea policajac iz čista mira upucao golmana Ramona Souzu.

NEVIĐENI SKANDAL Navijačici ispale grudi usred TV prenosa, islamisti burno reagovali, a ona obrisala profile na mrežama (VIDEO)

Na terenu je nastala tuča između učesnika meča, posle čega je vojna policija intervenisala kako bi razdvojila igrače. Ipak, jedan predstavnik vlasti je otišao predaleko, te je ispalio gumeni metak u nesrećnog fudbalera. 

 

 

- Gremio de Anapolis se obraća javnosti da osudi ovaj žalosni, smešni i odvratni događaj na stadionu Jonas Duarte, u sredu uveče (10), tokom dvanaestog kola. Posle završetka utakmice protiv tima Central Oeste, naš golman Ramon Souza je kukavički pogođen gumenim metkom, ispaljenim od strane policajca iz Specijalizovane policijske kompanije (CPE). Užasno, neverovatno i kriminalno delo od strane nekoga ko bi trebao da ceni sigurnost i integritet ljudi koji su bili na stadionu Jonas Duarte - piše u sapoštenju Gremija.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading