PIKSI PRAVI NOVU REPREZENTACIJU SRBIJE Selektor Stojković uvodi ogromne promene, nećete moći da prepoznate "orlove"

16:09 | 11-07-2024

Fudbal 0

Možda je ovako nešto bilo i očekivano.

app

Neuspeh koji je reprezentacija Srbije doživela na Evropskom prvenstvu naterao je javnost da postavi brojna pitanja u vezi sa budućnošću našeg fudbala.

Kako je javljeno, selektor Dragan Stojković neće dobiti otkaz, ostaće na klupi do kraja ugovora, a s obzirom na to da je u nacionalnom timu narušena atmosfera, odlučeno je da Piksi napravi korenite promene u sastavu.

Ovo se pre svega odnosi na starije igrače, pa se očekuje da pojedine nećemo gledati tokom predstojeće Lige nacija, što će poslužiti kao poligon za uigravanje pred nastup u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

SVI GLEDAJU U NJU Ćerka Piksijevog potencijalnog naslednika se slikala GOLA i ZAPALILA društvene mreže (FOTO)

Takođe, ovakav razvoj situacije je najavio i legenadrni fudbaler Predrag Mijatović, koji je za televiziju "K1" izjavio sledeće:

- Vidim da energija u samoj reprezentaciji među igračima i selektorom nije bila na zavidnom nivou. To smo mogli da vidimo iz izjava samih igrača, ali stvari koje smo saznali nakon odlaska iz Nemačke. Ne možemo da budemo zadovoljni i trebalo bi tražiti novu energiju, nova rešenja i razmišljati možda o smeni generacije.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading