NISU OČEKIVALI NIŠTA, A DOBILI SU MNOGO Španija spremila novi ugovor selektoru

14:30 | 12-07-2024

Fudbal 0

Razgovori dve strane već su u toku, a kako piše “AS”, bez obzira na ishod finala De la Fuenteu bi trebalo da bude poverena budućnost reprezentacije do leta 2028. uz veliko, ali i zasluženo povećanje plate.

EURO 2024

 

Španija je pod vođstvom Luisa de la Fuentea nadmašila sva očekivanja na Evropskom prvenstvu. Neka nova, podmlađena “Crvena furija” je na putu ka finalu preskočila najozbiljnije prepreke i pokazala da je najbolji tim Evrope u ovom trenutku.

Pobede nad Italijom i Hrvatskom u grupi, eliminacija Nemačke, zatim i Francuske u nokaut fazi govore u prilog tome da su Španci ubedljivo pokazali najviše na šampionatu Starog kontinenta na putu ka finalu.

Zasluge za to idu na račun harizmatičnog selektora, zbog čega i ne čudi želja fudbalskog saveza Španije da produži ugovor sa 63-godišnjim stručnjakom.

Razgovori dve strane već su u toku, a kako piše “AS”, bez obzira na ishod finala De la Fuenteu bi trebalo da bude poverena budućnost reprezentacije do leta 2028. uz veliko, ali i zasluženo povećanje plate.

Naime, sa sadašnjih 600.000 evra njegova primanja bez bonusa skočiće na 1,8 milion po godini ugovora, bez bonusa čime će se konačno svrstati u rang bolje plaćenih selektora najkvalitetnijih timova Evrope što mu do sada prikazanom na klupi nacionalnog tima i pripada.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading