PROVOKATOR SRBIJE REKAO ZBOGOM Šaćiri se povukao, neće doći na megdan "orlovima"

15:43 | 15-07-2024

Fudbal 0

Švajcarski reprezentativac Džerdan Šaćiri povukao se iz državnog tima

Đerdan Šaćiri

Švajcarski reprezentativac Džerdan Šaćiri doneo je odluku da se povuče iz državnog tima posle Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Šaćiri je godinama jedan od najvažnijih igrača Švajcarske, redovno je pogađao na velikim takmičenjima što je nažalost u Rusiji i Kataru osetila i Srbija, a sada je javnosti saopštio da ne računaju više na njega.

Interesantno je da Šaćiri odluku donosi uoči mečeva Srbije i Švajcarske u Ligi nacija, pošto nas protiv ove reprezentacije prvo čeka meč 12. oktobra u Beogradu, a zatim i 15. novembra na gostujućem terenu. Prethodno je Šaćiri propustio meč Liverpula protiv Crvene zvezde na "Marakani", odlukom trenera Jirgena Klopa koji nije hteo da diže tenzije, dok nije došao ni sa selekcijom Švajcarske u Novi Sad, kada je tu domaćin bila Belorusija.

KAKAV BI TO SKUP BIO Šaćirijev povratak u Evropu: Postaje saigrač trojici srpskih igrača?

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Sedam turnira, mnogo golova, 14 godina sa reprezentacijom Švajcarske i nezaboravni momenti. Vreme je da kažem zbogom. Sjajna sećanja ostaju i ostaje mi samo da kažem: Hvala vam! - napisao je Šaćiri u oproštajnoj poruci od reprezentacije zemlje za koju je nastupao od 2010.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading