TADIĆ U NOVOJ ULOZI U REPREZENTACIJI SRBIJE?! Zbog Dušana se oglasio legendarni Dika, njegova poruka kruži našom zemljom

16:52 | 18-07-2024

Fudbal 0

Jaka najava...

dika

Dušan Tadić se u četvrtak zvanično oprostio od reprezentacije Srbije i to objavom na svom profilu na društvenoj mreži Instagram. 

FSS SE OGLASIO Evo kakvu poruku je dobio Dušan Tadić posle oproštaja od reprezetnacije Srbije

Nedugo zatim se zbog toga oglasio selektor Dragan Stojković, a sada je red došao i na sportskog direktora Stevana Diku Stojanovića:

- Naša saradnja na relaciji direktor-kapiten je uvek bila na najvišem mogućem nivou, bazirana na iskrenosti i uzajamnom poštovanju. Želim da mu se zahvalim na svemu što je uradio za našu reprezentaciju. Dobro ga poznajem i mogu da potvrdim da mu je asistencija uvek bila draža od gola - rekao je on, pa dodao:

- Pamtićemo onaj centaršut ka Mitroviću u Lisabonu koji je odveo Srbiju na Svetsko prvenstvo, ali i sve druge poteze kojima je doprinosio uspesima reprezentacije. Nadam se da će nam i dalje biti na raspolaganju u jednoj novoj ulozi, jer svaki savet i sugestija jednog takvog profesionalca, može da bude od velike pomoći mladim igračima sa kojima selektor Stojković planira da osveži nacionalni tim.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading