ZVEZDINO DETE ODLAZI IZ SRBIJE Igrao Ligu šampiona sa crveno-belima, a sad se seli na Bliski istok

09:55 | 19-07-2024

Fudbal 0

I tamo će imati društvo iz svoje zemlje, pošto u istom klubu, kao asistent, radi i Željko Kalajdžić, nekadašnji fudbaler Zemuna, Voždovca, Viljareala…

Marakana

 

Kako saznaje "Meridian sport", Đorđe Kukolj će pojačati tamošnji Al Ahli iz Maname. Desni bek je završio saradnju sa Inđijom i započeće novu inostranu avanturu daleko od Srbije. I tamo će imati društvo iz svoje zemlje, pošto u istom klubu, kao asistent, radi i Željko Kalajdžić, nekadašnji fudbaler Zemuna, Voždovca, Viljareala…

Imao je šansu da uđe sa ekipom iz Srema u Superligu, ali je zaustavljen u baražu, pošto je Železničar u dvomeču bio bolji i ostao je u elitnom rangu.

Kukolj je u dresu Inđije proveo dve godine i za to vreme odigrao 64 utakmice i upisao pet asistencija. Prethodno je nastupao za Omladinac iz Novih Banovaca, Radnički Pirot, slovenački Krško i Radnički Sombor.

Prošao je školu Partizana i Crvene zvezde, a sa klubom sa stadiona Rajko Mitić je igrao omladinsku Ligu šampiona i upisao je nastup na svih šest utakmica u grupnoj fazi protiv Napolija, Liverpula i PSŽ-a.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading