DINAMO GA PRODAO ZA 30, A SAD VREDI 60 MILIONA Zagrepčani gledaju ka Nemačkoj, prodaja Danija Olma im donosi novu zaradu

11:26 | 20-07-2024

Fudbal 0

Dobre igre sa reprezentacijom Španije samo su povećale interesovanje evropskih klubova da u svoje redove privole fudbalera Lajpciga.

dani olmo

 

Španski fudbaler Dani Olmo briljirao je na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, u finalnom susretu sa Engleskom bio je heroj Crvene furije koja je postala vladar Starog kontinenta.

Dobre igre sa reprezentacijom Španije samo su povećale interesovanje evropskih klubova da u svoje redove privole fudbalera Lajpciga.

Dvadesetšestogodišnji ofanzivac na radaru je brojnih klubova, a izgleda da je najkonkretnija u trci za njegov potpis Barselona.

Mundo Deportivo prenosi da su sa Nou Kampa poslali ponudu nemačkom klubu u iznosu od 60.000.000 evra koliko iznosi otkupna klauzula (koja danas ističe), kao i ponudu šestogodišnjeg ugovora za samog igrača.

Ukoliko dođe do realizacije transfera bio bi to Olmov povratak u Barselonu, za čije je mlađe kategorije nastupao do 2014. godine kada je prešao u Dinamo iz Zagreba kome pripadaju procenti od prodaje Olma, što znači da će dodatno prihodovati ukoliko Španac napusti Nemačku.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading