"VAZURA, VAZURKO, VAZURKICE" Lalatovićeva urnebesna izjava: Pun si kao brod, vadi milion i po evra

16:48 | 20-07-2024

Fudbal 0

Neverovatna izjava popularnog Lalata.

alo

Poznato je da je Nenad Lalatović čovek bez dlake na jeziku. Zbog ove osobine je često sebe uvlačio u neprilike, ali, ako ništa drugo, ostao je veran sebi i nije se menjao.

OVO NIJE PARTIZAN Stanojević nezadovoljan uprkos pobedi Partizana

Tako je nekadašnji fudbaler, sada trener, za "Mozzart sport" dao savet Partizanu, odnosno generalnom direktoru Milošu Vazuri. I to u svom stilu:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Partizan mora još da se pojača. I dalje im nedostaje stub odbrane kao prošle godine. Mora to Stanoje da dovede. Da sam na Stanojevom mestu, doveo bih Đakovca. On je moj ljubimac.. Veoma ga cenim. Evo moje poruke za Vazuru: Dovedi Stanojeviću Đakovca! - rekao je popularni Lalat, pa dodao:

- Dakle, ovako, da me bolje čuje - Vazura, Vazurko, Vazurkice, pun si kao brod, vadi milion i po evra i dovedi Stanoju Đakovca. Prodali su Baždara za 3,5 miliona evra, neka čoveku dovedu top igrača. I ostaće im još dva. Stanojević ima snagu, najveće je ime u Partizanu. Neka naredi da mu dovedu Đakovca - rekao je Nenad Lalatović.

Partizan je u prvoj utakmici Superlige Srbije jedva pobedio Napredak sa 1:0 i to golom Mateusa Saldanje u trećem minutu nadoknade drugog poluvremena.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading