SRBIN PRED TRANSFEROM KARIJERE Samardžić započeo pregovore sa velikanom, čeka se veliki posao

09:18 | 21-07-2024

Fudbal 0

Finansijska očekivanja Udinezea nisu mala, što znači da će Milan morati da proda jednog od svojih veznih igrača kako bi oslobodili budžet za Samardžićev dolazak.

Lazar Samardžić

 

Srpski reprezentativac Lazar Samardžić mogao bi ovog leta da napravi veliki korak u karijeri prelaskom u Milan. Kako javlja dobro obavešteni Fabricio Romano, Samardžić je već ušao u pregovore sa slavnim italijanskim klubom i izrazio želju da napusti Udineze i preseli se na San Siro.

Pregovori između Samardžića i Milana teku u pozitivnom smeru, ali posao je još uvek daleko od realizacije. Ključni korak u ovom transferu biće dogovor Milana sa Udinezeom oko obeštećenja. Finansijska očekivanja Udinezea nisu mala, što znači da će Milan morati da proda jednog od svojih veznih igrača kako bi oslobodili budžet za Samardžićev dolazak.

Samardžić, koji je prošlog leta bio povezivan sa brojnim italijanskim klubovima, uključujući Inter i Napoli, nada se da će Milan obezbediti njegov potpis. Ukoliko se transfer realizuje, Samardžić bi mogao da postane ključni igrač Milana i predvodnik srpske reprezentacije nakon povlačenja Dušana Tadića iz nacionalnog tima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading