SPREMA SE BOMBA NA "MARAKANI" Zvezda krenula po reprezentativca koji je briljirao na Evropskom prvenstvu

14:45 | 21-07-2024

Fudbal 0

Centralni vezista Olimpije iz Ljubljane tražena je roba na tržištu, pa neće biti lako doći do potpisa 26-godišnjeg fudbalera.

Timi Maks Elšnik

 

Prelazni rok je tek počeo, a na "Marakani" ulazi u poslednju fazu pre svega zbog formiranja tima pred plej-of Lige šampiona koji je za gotovo tačno mesec dana.

Baš iz tog razloga crveno-beli žele da što pre oforme tim koji će se uigrati do najbitinijeg dvomeča ovog leta, a kako pišu "Sportske" šampion Srbije želi da u svoje redove dovede reprezentativca Slovenije Timija Maksa Elšnika koji je imao zapažene partije na nedavno završenom Evropskom prvenstvu.

Timi Maks Elšnik EPA
 

Centralni vezista Olimpije iz Ljubljane tražena je roba na tržištu, pa neće biti lako doći do potpisa 26-godišnjeg fudbalera. Međutim, kako se može čuti njegova porodica gaji simpatije prema Crvenoj zvezdi, pa bi to bila karta na koju mogu igrati na "Marakani", a i igranje u Evropi, naravno.

Sigurno da bi za Elšnika to bio stepenik više u karijeri. Olimpija, takođe, ne bi mogla da insistira na prevelikom obeštećenju jer nekadašnjem igraču Derbi Kauntija ugovor ističe za godinu dana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading