ZVANIČNO Čukarički predstavio novo pojačanje

12:41 | 23-07-2024

Fudbal 0

Fudbalski klub Čukarički predstavio je novo pojačanje u ovom prelaznom roku.

ata

Klub sa Banovog Brda je doveo doskorašnjeg fudbalera Zvijezde 09, Godsvila Vadzea. 

Vadze ima 22 godine, rođen je u Gani, a prošle sezone je bio jedan od najboljih igrača kluba koji se takmiči u Premijer ligi BIH, gde je na 49 utakmica zabeležio osam golova i šest asistencija.

– Veoma sam srećan što sam postao član Čukaričkog. Jedva čekam da upoznam saigrače, da odradiom prvi trening i nadam se da ću vrlo brzo biti u konkurenciji za utakmice. Zahvalan sam Bogu, kao i svim ljudima u Gani koji veruju u moj talenat. Obećavam da ću dati svoj maksimum za ovaj klub, kojem sam veoma zahvalan zbog činjenice da me je angažovao. Privilegija je igrati za Čukarički - rekao je Vazde na promociji na Banovom brdu.

On je u ponedeljak odradio zdravstvene preglede, a od utorka će trenirati sa ostatkom ekipe.

– Pratili smo duže vreme nekolicinu momaka koji su bili na našem radaru, između ostalog i Vadzea. Odradili smo detaljne analize njegovih kvaliteta, uz pomoć skauting službe kluba, zajedno smo došli do zaključka da je ovo idealan profil igrača koji se uklapa u sistem i ideju igre koju traži naš šef struke Goran Stanić. Očekujemo od momka iz Gane da se brzo uklopi u zahteve i da što pre konkuriše za tim, a od velikog značaja biće i činjenica da je već igrao na ovim prostorima – istakao je tehnički direktor Čukaričkog Goran Grkinić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading