SPREMA SE SPEKTAKL NA "MARAKANI" Zvezdine grupe iz Beograda, iz raznih krajeva takmičile se u pozivu za utakmicu protiv Mladosti (VIDEO)

19:29 | 25-07-2024

Fudbal 0

"Delije" spremaju feštu

Zvezda

Crvena zvezda će u okviru drugog kola Superlige dočekati Mladost u subotu, 27. jula od 20 časova.

Posmatrajući istorijat susreta ova dva kluba Crvena zvezda je postigla protiv tima iz Lučana čak 96 golova, pa tek četiri pogotka nedostaju crveno-belima da stignu do trocifrenog broja, kada ja reč o golovima u prvenstvu i kupu. Navijači se nadaju da bi stotka mogla da padne već u subotu.

Prethodno su crveno-beli u prvom kolu slavili protiv Jedinstva iz Uba sa ubedljivih 4:0.

Tim Vladana Milojevića je na toj utakmici imao veoma dobru podršku sa tribina, a očekuju da tako bude i u subotu.

- Najveću podršku u 21. veku na utakmici protiv Mladosti iz Lučana na stadionu “Rajko Mitić”, kada je reč o jesenjem delu takmičenja crveno-beli su imali upravo tokom jula meseca i to u sezoni 2021/22. Tada je meč crveno-belih na Marakani pratilo 12.427 zvezdaša, koji su uživali u trijumfu našeg tima. Prvotimci Zvezde su slavili na domaćem terenu 24. jula 2021. godine rezultatom 1:0, a u listu strelaca se upisao Mirko Ivanić na asistenciju Aleksandra Kataija. Interesantan je podatak i da je pomenuti duel odigran u drugom kolu nacionalnog prvenstva, kao što će to biti slučaj i za tri dana, kada će se izabranici Vladana Milojevića od 20 sati sastati na Marakani sa ekipom Mladosti iz Lučana - saopštila je Zvezda na sajtu.

Navijači su iznenadili i najavnim promotivnim snimkom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading