GOTOVO Nije samo Elšnik, Zvezda potpisala i drugo pojačanje danas!

17:22 | 26-07-2024

Fudbal 0

Crveno-beli završili važan posao.

Felisio Milson

Prostrujala je danas vest da je Crvena zvezda završila dolazak Timija Maksa Elšnika. Ali, neće Slovenac biti jedino pojačanje koje će danas sleteti na Marakanu.

Naime, aktuelni šampion Srbije je potpisao ugovor sa krilnim igračem Felisijom Milsonom koji stiže iz izraelskog Makabi Tel Aviva za sumu od 4.000.000 evra!

Fudbaler iz Angole je u prepodnevnim časovima stigao u Beograd, gde je odmah obavio neophodne medicinske preglede, a potom se zaputio na stadion "Rajko Mitić".

On se tamo sastao sa čelnicima crveno-belih, a potom je stavio paraf na trogodišnji ugovor sa šampionom Srbije vredan milion evra godišnje uz brojne bogate bonuse vezane za lični učinak igrača, ali i timski.

Milson će u Zvezdi nositi broj 27 na dresu.

- Veoma sam zadovoljan što smo potpisali igrača koji nam dolazi iz Makabi Tel Aviva - Milsona. Pratili smo ga dugo, čitavu prošlu sezonu. Odigrao je na visokom nivou, postigao sedam golova i zabeležio 13 asistencija. Bio je jedan od najboljih igrača, kako Makabija, tako i cele izraelske lige. To je igrač kog smo tražili, profil fudbalera koji će mnogo značiti našoj ekipi. Verujem da će se u Crvenoj zvezdi dobro snaći i odigrati i bolje od onoga što je prikazao u Makabiju. Tražili smo brzog igrača, fudbalera koji može da napadne prostor, Milson je takav igrač. Snalazi se dobro i na malom prostoru, a ima odličnu brzinu, koja će doprineti “ubojitosti” našeg tima - rekao je sportski direktor kluba, Mitar Mrkela.

I sam Angolac nije krio zadovoljstvo dolaskom u Beograd.

- Za sada imam utisak da je sve kako treba, lepo sam dočekan, uzbuđen sam i jedva čekam da sve počne. Dobio sam dosta poruka od Zvezdinih navijača. Zaista mi se sviđa stadion. Najvažnije mi je da pomognem timu, ali uvek sam srećan kada na terenu mogu da driblam i igram jedan na jedan, to me ispunjava. Radiću kako bih pomogao ekipi što više mogu. Gledao sam dosta Zvezdinih utakmica, ali je večiti derbi poseban - naglasio je Milson.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading