MILOJEVIĆ PRED MLADOST Otkrio ko je još povređen, a imao je posebnu poruku za Partizan, Vošu i Radnički

21:30 | 26-07-2024

Fudbal 0

Trener Zvezde najavio meč sa ekipom Mladosti.

Vladan Milojević

Položila je Zvezda gotovo sa peticom (4:0) premijeru protiv ubskog Jedinstva. Na redu je duel sa ekipom lučanske Mladosti gde se očekuje i nova pobeda šampiona.

Govorio je pred utakmicu trener crveno-belih Vladan Milojević.

- Mladost je iskusna ekipa, koja igra već dosta dugo zajedno. Prošle godine su bili vrlo dobro plasirani, učestvovali su u plej-ofu. Igrali su utakmice među prvih osam ekipa i pokazali su svoj kvalitet. Mladost iz Lučana je tim koji dosta dobro “drži” prostor i nezgodni su u tranziciji. Moramo da obratimo pažnju na sve segmente, baš iz tog razloga što su iskusna ekipa. Mogu brzo da nam naprave problem.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Očekuje trener Zvezde veliku podršku navijača kao i na premijeri Superlige.

- Na prethodnoj utakmici navijači su bili na stadionu u velikom broju. Tu su sa nama i to vrlo dobro znamo. Kada su navijači u pitanju ja se “ne bojim”.

Nije želeo Milojević da govori o sutrašnjem sastavu, kao ni o potencijalnim bonusima. 

- Posle današnjeg treninga ćemo videti za koji ćemo se sastav opredeliti. Mislim da sam dao odgovor u prethodnom pitanju. Danas imamo trening, pa ćemo videti koji ćemo koncept igre odabrati za sutra.

Vladan Milojević Fk Crvena Zvezda
 

Ono što je sigurno je da Zvezda sutra neće računati na Mirka Ivanića, Adema Avdića, Miloša Degeneka, Vladimira Lučića i Omrija Glazera.

- Adem Avdić je povređen, kao i Mirko Ivanić. Kada je Ivanić u pitanju, nalazi se u završnoj fazi pripreme za povratak na teren. Nadam se da će od sledeće nedelje biti u takmičarskom ritmu. Lučić i Avdić se oporavljaju, kao i Degenek. Oporavak ide u dobrom pravcu. Treba nam vreme i ne žurimo nigde. Pohvalno je da su vredni i daju sve od sebe.

Za kraj je Milojević poželeo svim srpskim predstavnicima u Evropi što bolje rezultate.

- Pratio sam utakmice. Čestitao bih i dao podršku svim ekipama koje predstavljaju Srbiju, jer reprezentuju našu zemlju i fudbal. Želim im sve najbolje u revanš utakmicama.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading