SKANDALOZAN TEKST ŠPANACA O NOVAKU: Frustriran je, stalno se žali...

18:00 | 31-07-2024

Fudbal 0

Španci bez milosti.

Novak Đoković

Kao da Španci predosećaju da je Novak Đoković svakako prvi favorit da se sastane sa Karlosom Alkarazom u finalu Olimpijskih igara. I verovatno jedini čovek koji može da ga pobedi. Otuda su već krenuli sa "otrovnim strelicama" prema Srbinu.

Tako se u skandaloznom tekstu španskog "Punto de break" napada najveći teniser u istoriji posle pobede nad Nemcem Kepferom.

- Frustrirani prvi nosilac u Parizu se žalio na terenu, ali je bio fokusiran na vođstvo - stoji u tekstu iako u realnosti teško da je i bilo tako.

Istina, Novak je u jednom trenutku povikao na tim u boksu, međutim osim toga se nije raspravljao sa sudijama ili publikom kao što to ume da bude slučaj.

Otuda je zaista teško i razumeti gde su onda Španci videli te žalbe i frustriranost koju je jedino mogla da izazove ogromna vrućina u Parizu.

Na kraju su Španci tekst zaključili:

- Razgovor između Novaka i njegovog tima je potrajao, ali je u drugom setu bio opušteniji jer je imao kontrolu. Iako nije igrao najbolje, što se moglo videti po njegovom govoru tela, ostvario je pobedu i sada će igrati protiv Cicipasa - stoji, između ostalog, u tekstu Španaca.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading