FUDBALERI PARTIZANA BAREM U JEDNOM JEDINSTVENI: Treba da nas je sve sramota!

23:35 | 31-07-2024

Fudbal 0

Reakcije igrača crno-belih posle poraza od kijevskog Dinama.

Svetozar Marković

Skandalozno loš je bio Partizan protiv kijevskog Dinama. Primio je čak devet golova u dvomeču zbog čega su fudbaleri crno-beli bili veoma samokritični.

Prvi je pred novinare izašao kapiten Svetozar Marković koji je poručio da čitavu ekipu treba da je sramota na pruženoj partiji.

- Treba da nas bude sramota, počev od mene, pa do svih igrača. Veoma loša igra, neprihvatljiva u obe utakmice, primili smo devet golova, što pokazuje razliku između njih i nas. Moramo svi ekipno mnogo bolje da se branimo, da svi učestvujemo u odbrani. Na nama je da se okrenemo sledećoj utakmici, da pružimo sve od sebe da se što pre podignemo i ostvarimo pobedu već u nedelju.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Najavljuje štoper crno-belih i bolje igre u nastavku sezone.

- Bilo je teško igrati, kao što sam već i rekao - igra za Partizan mora sama po sebi da bude velika motivacija. Danas smo svi do jednog izgledali loše, trudićemo se da to poboljšamo u narednom periodu.

Na pitanje da li će igrači imati među sobom sastanak, odgovara:

- Sigurno da ćemo pričati. Sami igrači, a isto tako i sa stručnim štabom, da ćemo analizirati utakmicu i poboljšati ono što nije bilo kako treba.

Aleksandar Jovanović AP Photo/Darko Vojinovic
 

Jedan od retkih kome nema šta da se zameri je golman Aleksandar Jovanović koji je takođe saglasan da je pruženo protiv Dinama - skandalozno.

- Sramota, ovo je sramota! Treba da nas bude sram, sve nas koji smo bili deo ove utakmice. Nikada u karijeri mi se nije desilo da primim devet golova u dve utakmice. Šta da kažem. Vruća mi je glava i nervozan sam sada. Ali svi bismo trebali da budemo nervozni.

Priznao je i Jovanović da mu se nikada u karijeri nije dogodilo da primi devet pogodaka na dva meča?!

- Ne znam, nikada nisam primio devet golova na u dvomeču, ovo mi je prvi put u životu. Nikad nisam primio šest komada na jednom meču, prošle godine sam pet. Kada primimo devet golova nijedan pojedinac nije bitan.

Za kraj, iskusni golman je svestan da će se sezona Partizana umnogome meriti prema dvomeču sa švajcarskim Luganom za potencijalni plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

- Nama je taj Lugano sad sve, bukvano sve. Takoreći - sezona. Moramo da se fokusiramo na te dve utakmice, da ovo zaboravimo ako je ikako moguće, i to je to. Taj dvomeč protiv Lugana nam je verovatno ključ sezone - zaključio je golman Partizana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading