PRIJA MU BAČKA PALANKA Kanga pokušava da poveća svoj već sjajan učinak

14:15 | 02-08-2024

Fudbal 0

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće Tekstilcu u okviru trećeg kola Superlige Srbije

Gelor Kanga

Crveno-beli će igrati protiv novog superligaša na stadionu “Slavko Maletin Vava"

Posebnu motivaciju za ovaj meč imaće Zvezdin vezista Gelor Kanga. Naime, sjajni Gabonac je dva puta igrao na ovom stadionu i zabeležio je ukupno čak pet asistencija, što je zaista sjajan učinak. 

Prvo je u sezoni 2016/17, za vreme prvog mandata u dresu šampiona Srbije, dva puta asisitrao napadaču iz Gane Ričmondu Boaćiju i bio je itekako zaslužan za pobedu Zvezde nad Bačkom Topolom rezultatom 3:0. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

U drugom mandatu u crveno-belom dresu je Kanga ponovo odigrao fantastičan meč na istom stadionu protiv istog rivala. To je bilo u sezoni 2020/21 kada je Zvezda poslednji put gostovala u Bačkoj Palanci. Crveno-beli su na tom meču slavilo sa ubedljivih 5:0, a Gabonac je ovog puta upisao čak tri asistencije i to Milanu Pavkovu i dva puta Željku Gavriću.

Na osnovu ova dva meča, jasno se može videti da stadion “Slavko Maletin Vava" itekako prija Kangi i posebno ga inspiriše, pa će tako iskusni fudbaler imati priliku da upiše još neku asistenciju i tako pomogne svom timu da dođe do pobede, ovoga puta protiv Tekstilca.

Utakmica između Tekstilca i Crvene zvezde na programu je u subotu trećeg avgusta sa početkom u 20 časova. Zvezda posle dva odigrana kola ima četiri boda, dok je novi član Superlige Srbije i dalje bez osvojenog boda.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading